Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Bedrijfsuitje - Winterberg

Bedrijfsuitje wintersport naar Winterberg. Hèt skigebied, vlakbij de Nederlandse grens! lees meer »

Bedrijfsuitje - Winterberg

Bedrijfsuitje - Sauerland

Complete winterbeleving dichtbij huis met een gevarieerd programma én voor iedereen een unieke ervaring. lees meer »

Bedrijfsuitje - Sauerland

Wintersport bedrijfsuitje naar Winterberg

Wilt u met uw collega’s een bedrijfsuitje naar Winterberg in het Duitse Sauerland? Snowbreaks organiseert onvergetelijke wintersport bedrijfsuitjes in Winterberg (Sauerland). Al onze wintersport bedrijfsuitjes zijn perfect afgestemd op de locatie en zo samengesteld dat iedereen op eigen niveau kan deelnemen. 

Winterberg is veruit het grootste en bekendste skigebied van het Sauerland. Het is dan ook zeer geliefd bij Nederlanders. Met de 21 skiliften kun je hier een grote ronde maken over zes bergen. Op verschillende pistes is kunstlicht aanwezig, dus bestaat de mogelijkheid tot avondskiën. Ook voor de niet-skiërs is hier veel te beleven. Er zijn talloze langlauf-loipes en sneeuwschoen-wandelpaden. Rodelen, wellness en culturele activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden.

Wintersport in Winterberg op maat

Past een kleiner gebied net iets beter bij uw wensen en doelstelling? Snowbreaks organiseert naast bedrijfsuitjes in het skigebied van Winterberg ook uitjes op andere locaties in het Sauerland. En ook een incentive wintersport behoort tot de mogelijkheden.
 
Hierboven u onze bedrijfsuitjes in Duitsland. Hierboven ziet u onze bedrijfsuitjes wintersport in Oostenrijk. Onze enthousiaste instructeurs maken ook succes van uw shortski Frankrijk (Vogezen), wintersport bedrijfsuitje Oostenrijk of een personeelsuitje wintersport naar Zweden (Lapland).


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard