Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

 

Jubileumreis wintersport Oostenrijk

  ga terug naar overzicht   

Wintersport jubileumreis voor personeel en partners van Erem, ter ere van het 60-jarige jubileum.

Ontzorgd naar de sneeuw

Reacties van klanten Reacties van klanten

Snowbreaks heeft ons bedrijfsjubileumreis volledig verzorgd.

Een lang weekend naar Zell am See/Kaprun, waarbij onze (oud-)medewerkers, partners en kinderen, een groep van in totaal 111 man in de leeftijd van 1 tot 72 jaar, het allemaal heel erg naar hun zin hebben gehad.

Snowbreaks was duidelijk bekend in de omgeving. Ze hadden voor onze hele groep een goed hotel direct aan de piste, bij de belangrijkste gondels. Met het programma dat ze hadden samengesteld beleefde iedereen, iedere dag mooie moment

Reactie opdrachtgever Erem

Inhoud programma Inhoud programma


Wens:
Het vieren van het 60-jarig jubileum in de sneeuw, met personeel, partners en kinderen.

Realisatie:

Op donderdagmiddag werd iedereen op het bedrijf onthaald met een heerlijk kick-off diner. Hierna startte de reis in de richting van Oostenrijk, met vier Royal Class touringcars. Op elke bus was een Snowbreaks reisleider aanwezig, die zorgde voor reisinformatie en een leuke busreisquiz voor jong en oud.

De volgende ochtend kwam iedereen aan bij het hotel in Zell am See. Een prachtig hotel, gelegen aan de piste, met een eigen apres-ski hut, was het onderkomen voor de komende dagen.

Vooraf hadden alle deelnemers aangegeven wat ze wilden gaan doen. Er was keuze uit vrij skiën, snowboarden, ski- of snowboardles en een niet-ski programma. Uiteraard was er ook een compleet programma voor de kinderen die erbij waren. Het niet-ski programma bestond uit sneeuwschoenwandelen, langlaufen, bezoek aan de Krimmler watervallen, een bezoek aan de Gletsjer van Kaprun met rondleiding van een ranger en een tocht met de arrenslee.

Kortom; voor ieder wat wils! ’s Avonds werden alle verhalen uitgewisseld tijdens de apres ski en het diner.

Het jubileumweekend werd voor de kinderen afgesloten met een skidiploma uitreiking en een echte medaille.


Bijzonderheden:
Het jubileum werd op stijlvolle wijze gevierd met een groots feest in een nabijgelegen kasteeltje. Hier werden de mensen ontvangen door authentieke Alpenhoornblazers. Na het eten maakte de (uit Nederland overgekomen) band en de DJ er een swingend geheel van. Het was dus lastig om iedereen aan het eind van het feest, mee de bus in te krijgen terug naar het hotel.

We zijn overdag terug naar Nederland gereden, waarbij we de lunchplek en het diner ook hebben verzorgd voor de opdrachtgever. Met name dit laatste was bijzonder, omdat we een complete ‘rolling kitchen’ voor de mensen gereed hadden staan. Iedereen werd getrakteerd op een heerlijk broodje hamburger, frietjes en salade.

 

Tijdschema Tijdschema


Alpine Resort Zell am See, 4 dagen, 111 personen

 

Waarom Snowbreaks?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Compleet verzorgd en op maat gemaakt
beweging
Jarenlange ervaring in de sneeuw
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard