Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

 

Teambuilding Scandinavië - Teamtrip Zweden

     ga terug naar overzicht

Teambuildingstrip naar Scandinavië (Zweden) voor een team optimalisatie in combinatie met avontuurlijke winterse activiteiten.

Inhoud programma Inhoud programma

Wens
We willen ons team verder versterken in een natuurlijke, niet dagelijkse setting.

Realisatie
Het team van 15 personen is per vliegtuig naar Oslo gevlogen om vanuit hier per auto naar de locatie Värmlandsgården te rijden. Daar aangekomen stonden de welkomstdrankjes klaar! Na nog een gezellige borrel ging iedereen naar bed.

Op de 2de dag werd 's morgens afgetrapt met een uitgebreid ontbijt om daarna een mooie wandeling rondom het meer te maken. ’s Middags werd in teams een avontuurlijke langlauftocht over het besneeuwde ijs gemaakt, met hakbijl gegooid en een boom omgezaagd.

Tussendoor hadden alle teamleden de opdracht om elkaar wenskaarten te overhandigen. Deze kaarten had men al voorbereid in Nederland. De kaart bevatte enerzijds een wens voor iemand en anderzijds iets wat je in hem / haar bewondert. Op deze manier ontstonden er telkens leuke en verrassende gesprekken tussen de teamleden onderling.

Aan het eind van de training had iedereen in ieder geval 14 verschillende gesprekken gevoerd en ook zelf 14 kaarten ontvangen. Een uniek cadeau vonden alle teamleden. Het programma ging ’s avonds verder met het samen bereiden van diverse pizza’s.

De volgende dag werd gezamenlijk gesproken over de 6 verschillende leiderschapsstijlen. Tot welke stijlen voel jij je aangetrokken en waarin juist niet. Op deze manier kregen de teamleden meer zicht en ook begrip voor elkaars leiderschapsstijl wat het teamproces aanzienlijk bevorderde. Vervolgens werd een mooie tocht per sneeuwschoenen gemaakt door de diepe sneeuw en geluncht op een mooi uitzichtspunt.

’s Avonds vond een winter BBQ plaats waarna de liefhebbers de sauna indoken om vervolgens af te koelen in een ijswak!

Op de laatste dag werd ontspannend afgesloten in een elandenpark om tot slot rond het kampvuur de training af te sluiten.

Voldaan vloog de groep terug naar Nederland.

 

Tijdschema Tijdschema


4 dagen, 15 personen, Värmlandsgården (Zweden)

 

Waarom Snowbreaks?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Compleet verzorgd en op maat gemaakt
beweging
Jarenlange ervaring in de sneeuw
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard