Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Personeelsuitje - Lapland

Een once upon a lifetime personeelsuitje boven de poolcirkel. Ervaar het Noorderlicht en de Sami cultuur, stap op een huskyslede en slaap in een Stuga. lees meer »

Personeelsuitje - Lapland

Personeelsuitje Zweden

Een wintersport personeelsuitje naar Zweden biedt u een onvergetelijke winterbeleving. lees meer »

Personeelsuitje Zweden

Winters avontuur in Lapland

De natuur, de activiteiten, de accommodatie en natuurlijk het Noorderlicht. Dit alles maakt de reis op voorbaat al onvergetelijk! lees meer »

Winters avontuur in Lapland

Personeelsuitje wintersport naar Zweden of Lapland.

Een winterwonderland van uitgestrekte bossen en talloze meren gevuld met een rijke flora en fauna. Verblijven in een originele Zweedse blokhut, ijshotel of een authentiek hotel. 

Bijzondere activiteiten tijdens uw personeelsuitje.

Vooral het aanbod aan bijzondere activiteiten maakt een personeelsuitje of incentive wintersport naar Zweden en Lapland speciaal. Ervaar het noorderlicht, een husky sledetocht, rijden op een sneeuwscooter of ijsvissen op een bevroren meer zijn een greep uit het brede aanbod aan winterse belevenissen. Ook een kennismaking met de locale Sami cultuur mag niet ontbreken.

Door ons netwerk in Zweeds Lapland en de provincies Värmland en Jämtland bieden wij u een optimale accommodatie, bijzondere activiteiten en een geschikt gebied voor uw wintersport incentive of personeelsuitje.

Hierboven ziet u onze personeelsuitjes in Zweeds Lapland en Dalarna. Onze enthousiaste instructeurs maken ook succes van uw shortski Frankrijk (Vogezen), wintersport bedrijfsuitje Oostenrijk of een bedrijfsuitje Winterberg. Heeft u een speciaal doel voor ogen met uw bedrijfsuitje in Lapland? Een incentive wintersport behoort ook tot de mogelijkheden.


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard