Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Shortski Frankrijk - Vogezenweekend

Met 32 pistes is La Bresse in de Franse Vogezen een unieke wintersportlocatie voor een shortski. lees meer »

Shortski Frankrijk - Vogezenweekend

Wintersport shortski naar de Vogezen (Frankrijk).

Wilt u met uw collega’s een shortski naar de Vogezen in Frankrijk maken? Snowbreaks organiseert onvergetelijke shortski's in de Vogezen. Al onze wintersport bedrijfsuitjes zijn perfect afgestemd op de locatie en zo samengesteld dat iedereen op eigen niveau kan deelnemen. 

  
La Bresse in de Franse Vogezen

Met 32 pistes is La Bresse in de Franse Vogezen een unieke wintersportlocatie op maar 500 kilometer van Eindhoven voor een wintersport shortski naar Frankrijk. La Bresse ligt in het hartje van de Vogezen en biedt alles wat een sneeuwliefhebber zich kan wensen: prachtige (verlichte) pistes, sneeuwschoenwandelroutes, langlaufloipes en besneeuwde toppen. Het proeven van Elzas wijnen of een bezoek aan het authentieke stadje Colmar behoren tot de culturele mogelijkheden.
  
Hierboven ziet u ons shortski in Frankrijk. Onze enthousiaste instructeurs maken ook succes van uw wintersport bedrijfsuitje Oostenrijkbedrijfsuitje Winterberg of een personeelsuitje wintersport naar Zweden (Lapland). Een incentive wintersport behoort ook tot de mogelijkheden.


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard