Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

 

Wintersport Weekend - Incentive Reis Vogezen

     ga terug naar overzicht   

Een Wintersport Weekend in een ‘dichtbij’ sneeuwgebied voor het personeel en partners van Biogen Idec.

Inhoud programma Inhoud programma

Wens
Volledig verzorgd wintersport weekend voor het personeel en partners van Biogen Idec, waarbij er ook activiteiten moesten zijn voor mensen die niet willen skiën.

Realisatie
Op vrijdagochtend werden de deelnemers met 2 luxe touringcars vanuit het hoofdkantoor naar de Franse Vogezen gebracht. Het gegeven dat er meer dan 1 meter verse sneeuw lag op de piste, samen met de ludieke sneeuwquiz én uiteraard apres-ski muziek tijdens de reis, zorgden ervoor dat de stemming er al snel inzat.
 
Bij aankomst in het hotel, dat exclusief voor deze groep was gehuurd, konden mensen direct inchecken en aanschuiven in het restaurant met uitzicht op de verlichte pistes!
Na het diner zijn we direct de piste op gegaan en kon iedereen ski- of snowboardles krijgen. Voor de niet skiërs was er een curlingtoernooi of ze konden zwemmen in het hotel.

Op zaterdag kon iedereen op eigen niveau gaan skiën, snowboarden, langlaufen of raquetwandelen. Ook was er een cultureel dagprogramma met een wijnproeverij en een stadswandeling in de wijnhoofdstad van de Elzas, Colmar. ’s Avonds was er een gezellige gourmetavond die overging in een spetterende feestavond met DJ.

Op zondagochtend werden de Biogen-Winter-Games gehouden met ludieke spelen in de sneeuw. Na een welverdiende lunch met prijsuitreiking werden de deelnemers weer veilig thuisgebracht.

Bijzonderheden
In totaal hebben we 3 keer een activiteit voor Biogen Idec georganiseerd, waarvan 2 keer met kinderen erbij. Vorige bestemmingen waren Hampton’s Hotel Namur (België) en Golden Tulip Victoria (Hoenderloo).

 

Tijdschema Tijdschema

Hotel Les Feignes (La Bresse), 3 dagen, 100 personen

 

Waarom Snowbreaks?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Compleet verzorgd en op maat gemaakt
beweging
Jarenlange ervaring in de sneeuw
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard