Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

 

Chalet Bergerblick

     ga terug naar overzicht   

Een in 2017 volledig gerenoveerd groepschalet met een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. Geschikt voor groepen van 30 tot 50 personen met exclusief gebruik.

Geschikte locaties Pisteplan

 

Skigebied dat geschikt is voor korte skitrips. Erg overzichtelijk en uitdagend voor alle deelnemers. De langste rodelbaan ter wereld (14 km) start vanaf de Wildkogel Alm.

Hoogte: 856 - 2.100 meter.
Pistes: 55 km (25 km blauw, 22 km rood en 8 km zwart).

Websitewww.wildkogel-arena.at

  

Website: www.zillertalarena.com


Omschrijving Omschrijving

In Chalet Bergerblick kunnen grote groepen tot 50 personen van een onvergetelijke vakantie genieten. Een chalet op een unieke plek met een sprookjesachtig uitzicht en midden tussen de skigebieden: Zillertal Arena (Hoch Krimml – Königsleiten), Wildkogel Arena (Neukirchen) en Kitzbühel Arena (Hollersbach).

Het groeps chalet bestaat uit 2 grote chalets die met elkaar zijn verbonden. Er is een gezellige eetruimte voor de gehele groep en meerdere lounge ruimtes met een originele Oostenrijkse betegelde kachel. Verder beschikt het chalet over een wellness-ruimte met infrarood sauna, gewone sauna, douche en relaxruimte.

Er zijn 20 comfortabele slaapkamers en 18 badkamers. Het uitzicht vanaf de balkons is fenomenaal en geven zicht op het Nationaalpark de Hohe Tauern en Krimmler wasserfalle.

 

Adres Adres

Hinterwaldberg 39
A-5742 Wald / Königsleiten
Oostenrijk

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard