Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Maart 2020

Met Collega’s op wintersport

Een complete reis voor het hele bedrijf

Met het werk op wintersport gaan is een terugkerend fenomeen. Hoe ziet zo’n wintersport met collega’s eruit en hoe weet je de baas te overtuigen om met het bedrijf richting de sneeuw te gaan?

Georganiseerd

Een groepje collega’s kunnen de koppen bij elkaar steken en deze trip zelf organiseren, denk hierbij aan hotel regelen, skipassen, skischool, vervoer etc. Een andere optie is het uit te besteden aan een specialist op dit gebied. Snowbreaks voorziet bedrijfsreizen van A tot Z en regelt dus alle zaken. Hoe lekker is het dat zodra je aankomt op de bestemming, je skipassen klaar liggen, de materiaalverhuurder de spullen heeft klaarstaan en dat de reisleider die dit allemaal voorziet ook nog eens de skilessen geeft aan de mensen die dat nodig hebben?

Win-win

Met het hele bedrijf op wintersport heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is de saamhorigheid die er heerst na een mini-vakantie in de sneeuw. Bedenk je even hoe het dagelijkse gesprek bij het koffieapparaat verloopt met collega’s van een andere afdeling nadat je het weekend ervoor met zijn alle in de après-ski hebt gestaan. Doordat je elkaar leert kennen op een andere manier ligt de drempel lager om iets te vragen aan een collega of om die ene collega feedback te geven. Dit is dus een win-win situatie voor het gehele bedrijf. Daarnaast zal je merken dat de hiërarchie die je normaal op de werkvloer ervaart in mindere maten aanwezig is gedurende een wintersportreis met collega’s, wat ervoor kan zorgen dat je ineens met de grote baas de zwarte piste afschiet.

Voor iedereen wat te beleven

Je kan er niet vanuit gaan dat iedere collega de worldcup afdaling van Kitzbühel af kan, laat staan überhaupt een glooiende blauwe piste. Ski lessen zijn daarom geen overbodige luxe voor sommige collega’s. Maar om de wintersportreis nog aantrekkelijker te maken voor iedereen binnen het bedrijf is het ook het overwegen waard om zogenaamde ‘niet ski activiteiten’ op te nemen in het programma. Denk hierbij aan sneeuwschoenwandelen, een arrenslee tocht, ijsklimmen, curling of misschien wel met alpaca’s door de witte wereld lopen. Een compleet verzorgde reis, waardoor iedereen die mee gaat aan zijn trekken komt.

Après-ski

De après-ski is een belangrijk onderdeel van een wintersporttrip met collega’s. Eigenlijk kan je het zien als de wekelijkse “vrijmibo” maar dan in een nieuw jasje. Je kent ze wel die ene collega die zo rustig lijkt die staat ineens vooraan in de polonaise of te dansen op de bar. Daarnaast is de après-ski de ideale plek om weer bij elkaar te komen na een dag vol met activiteiten. Hier vind je dan ook de collega waar bij je zijn verhalen met een korreltje zout moet nemen.

Kortom met het gehele bedrijf op wintersport gaan is niet alleen gezellig, maar biedt ook nieuwe inzichten binnen het bedrijf. Het is goed om werknemers te belonen na een goed jaar en daarnaast werken mensen net wat harder voor elkaar zodra de sfeer goed is binnen het bedrijf. Je wilt de mensen die niet willen skiën of snowboarden niet buiten sluiten en er ook zeker bij hebben op een zo’n fantastische week.

Enthousiast geworden over een wintersportreis met collega’s? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en misschien zit jij volgende winter wel met het werk in de sneeuw!!


Met je collegas op wintersport
Met je collegas op wintersport
Met je collegas op wintersport
Met je collegas op wintersport


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard