Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

November 2019

Na de zomervakantie begint het steeds meer te leven, de wintersport. Voor veel gezinnen die al jaren op wintersport gaan is dit het moment om vooruit te kijken en te boeken. Het is gesneden koek voor ze. Maar wat als je nu nog helemaal geen wintersportervaring hebt?

 

De juiste reis

Het is soms zoeken naar een speld in een hooiberg. Een skigebied dat past bij de familie, een juiste accommodatie, Nederlandse skilessen, vermaak voor na het skiën en het liefst ook nog voordelig. Er zijn veel aanbieders op internet te vinden die hotelkamers of appartementen aanbieden in combinatie met een skipas. Als je goed zoekt dan vind je soms kleinere aanbieders die het net wat anders en iets extra’s aan bieden. Een totaalprijs met daarin een accommodatie op basis van halfpension, skipas, skilessen voor de kinderen en een avondprogramma voor jong en oud.

 

Zorgeloos op wintersport

Het is en blijft vakantie dus zorgen maken over randzaken hoort er niet bij. Zodra je aankomt op de bestemming moet je kunnen genieten. Het concept van de gezinsreizen van Snowbreaks is zo ingericht dat alles voor je is geregeld, oftewel jullie genieten en wij doen de rest.

Bij aankomst kan je direct je vooraf gereserveerde materiaal proberen en ophalen. Daarna kan je aanschuiven voor het diner en kan iedereen zichzelf voorbereiden op de volgende dag. De Nederlandse instructeurs verschaffen alle informatie en zullen samen met jullie er een gezellige week van maken.


Wintersport met pubers

Jong geleerd is oud gedaan, maar je bent ook nooit te oud om te leren. Een wintersport met pubers die nog geen ski of snowboard ervaring hebben, geen probleem hiervoor bestaan er puberreizen. Lessen waarbij iedereen op niveau wordt ingedeeld met leeftijdsgenoten, dat staat garant voor succes!

Zelfs het avondprogramma is afgestemd op de doelgroep met leuke avondactiviteiten zoals rodelen, bushcraft vuurspel, uit eten zonder de ouders en natuurlijk de après ski!Wegwijs maken in de sneeuw

Een goede skileraar kan de wintersport nog beter maken. Maar wat als deze skileraar niet alleen jullie skileraar is maar ook het aanspreekpunt bij de accommodatie, de persoon die de avondprogramma’s verzorgt en degene die jullie overal bij helpt. Een vertrouwd gezicht die jullie een onvergetelijke wintersport ervaring wil geven!

 

Niet alleen

Wintersport met het gezin is enorm gezellig. Maar wat is er nou gezelliger als er meerdere gezinnen zijn met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie? De klik die iedereen met elkaar gemeen heeft: de liefde voor wintersport. Leer nieuwe mensen kennen tijdens een biertje in de après ski terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de sneeuw.

 
Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard