Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Avontuur in het hoge noorden

Juni 2019


Opzoek naar een nieuwe bestemming voor uw wintersport en zijn de Alpen niet meer nieuw voor u? 
Ga dit keer dan niet naar het zuiden maar juist naar het noorden (Zweden of Lapland)!

Verliefd worden op de ogen van huskyhonden die je slee vooruit trekken, testosteron bijtanken op een sneeuwscooter, warm worden bij een knisperend vuurtje en met een beetje mazzel het noorderlicht zien. 

Het is een greep uit de vele mogelijkheden om mee te maken in zweden en Lapland. Overdag bent u veel en actief buiten bezig, er is zoveel moois te zien en te doen! Na een actieve dag kan u lekker relaxen bij een houtkachel in één van de lodges.

Husky slede  

Wintersport beleving voor iedereen
Niets is leuker om met een zo groot mogelijke groep op wintersport te gaan naar Oostenrijk. Maar wat doen de mensen die niet willen of kunnen skiën / snowboarden? Laat dat maar aan Snowbreaks over! 

Een clinic snowbiken of het skigebied ontdekken door middel van een gondel safari? Een mooie langlauf of sneeuwschoen wandeling door de sprookjesachtige witte omgeving of een bevroren waterval beklimmen? Of liever iets minder actief zoals een mooie tocht op een paardenslee of een wedstrijdje 'Eisstockschießen'.

Kortom, niemand hoeft zich te vervelen en bij Snowbreaks ben je aan het juiste adres!
   Snowbike

Jouw reis = mijn reis
Snowbreaks beschikt over een eigen online platform waarop u eenvoudig op de hoogte gehouden wordt over uw reis. Op dit platform kunt u bijvoorbeeld de deelnemers online laten inschrijven en alle benodigde gegevens verzamelen. Snel en eenvoudig! Uiteraard staat er ook alle informatie over het skigebied, de accommodatie en het te verwachten weer.

Oftewel: alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken om uw wintersportreis te organiseren!

Ons team

Het Snowbreaks team: een team waar op gebouwd kan worden en samen met u streeft naar een top evenement. Onze ski- en snowboard- instructeurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben minimaal hun Anwärter diploma (Oostenrijkse lesbevoegdheid).

Sommige instructeurs zijn zelfs zo fanatiek dat ze zich nog meer verdiept hebben in het skiën en snowboarden. U bent dus altijd verzekerd van een wintersport expert op uw evenement. Daarmee zorgen wij voor een hoge kwaliteit van de ski- en snowboard lessen, verlagen wij de kans op onnodige ongelukken en zorgen wij voor een maximale beleving. 

Instructeurs SnowbreaksNieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard