Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Wat is het grootste skigebied van Oostenrijk? Dat is elke winter weer de belangrijkste vraag in Oostenrijk. Het is dan ook een titel die er toe doet en elk jaar blijft het weer een strijd tussen verschillende gebieden. Niet zo gek dat jaarlijks nieuwe gondels aangelegd worden, waarmee skigebieden met elkaar verbonden worden.
Momenteel is Ski Arlberg het grootste gebied met 305 kilometer aan piste. Maar Zell am See zal de komende jaren de strijd gaan winnen. Er wordt namelijk hard gebouwd aan extra gondels waardoor de ‘Schmitten’ verbonden wordt met Zell am See. Hierdoor ontstaat een skigebied van maar liefst 350 kilometer!


1e stap is gezet
De aftrap van de verbinding is in 2016 al gerealiseerd met de luxe 10-persoons ZellamseeXpress. Deze vertrekt in het Glemmtal (Saalbach) en eindigt op de Salersbachköpf. Zes gondels van de ZellamseeXpress zijn zelfs uitgevoerd met de zogenaamde ‘Jukeboxxs’. Hier kun je met een smartphone inloggen op de Jukeboxx app waarmee je zelf muziek uit kan kiezen om in de gondel af te spelen.

Hoe nu verder?
De planning is nu zo dat eind 2018 het onderste deel van Vierhofen naar het middelstation klaar is. Daarna volgt in 2019 de nieuwe gondel naar het skigebied Leogang / Vorderglemm. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit Zell am See helemaal naar Leogang te skiën!

Zelf een wintersportreis boeken in Zell am See?
Snowbreaks komt al jaren in Zell am See en heeft een uitgebreid netwerk met diverse accommodaties. Bekijk hier de mogelijkheden.

Verbinding Zell am See met Saalbach

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard