Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Mei 2019

Als je met een grote groep collega’s op wintersport gaat, is het verstandig om tijdig te starten met de organisatie. Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk om een reis te vinden die aan al je eisen voldoet. Met name het vinden van een geschikte accommodatie is vaak lastig.

Snowbreaks is dé specialist als het gaat om wintersportreizen voor grote groepen. Wij regelen alles van A tot Z voor je. Dus één organisatie als aanspreekpunt van vertrek tot thuiskomst. We hebben 20 jaar ervaring, een zeer uitgebreid lokaal netwerk, kundige reisleiders en Nederlandstalige, gediplomeerde skileraren.

Vragen, vragen, vragen
Een wintersportreizen voor grote groepen begint met het stellen van de juiste vragen. Wat zijn de wensen qua reisperiode, skigebied en accommodatie? En ga je met de bus, vliegtuig of eigen vervoer? Wil je naast het skiën ook andere activiteiten aanbieden? Wat te doen met de apres ski of feestavonden? En oja, hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Het uitzoeken van deze informatie voor grote groepen is een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om dit uit te besteden aan organisaties die hier gespecialiseerd in zijn. Snowbreaks is al jarenlang een betrouwbare partner als het gaat om wintersportreizen voor grote groepen. We bespreken allereerst wat voor jullie een wintersportreis onvergetelijk maakt.

Met gerichte vragen, kennis en ervaring presenteren we altijd een helder voorstel, zonder financiële verassingen achteraf.

Inspiratie opdoen?
Wil je alvast inspiratie opdoen voor een wintersport met een groet groep? Bekijk dan hier het overzicht van de reizen die reeds hebben uitgevoerd. Of het nu gaat een bedrijfsuitje wintersport of een wintersport incentive, wij zijn de specialist.

Wintersport met grote groepenNieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard