Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Onze missie: een leven lang "buitenspelen" met behoud en respect van de natuurlijke omgeving.

Onze visie: Wintersport en bergsport zijn in onze visie een unieke manier om mensen en teams letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Door onze passie en enthousiasme geven we mensen echt een avontuurlijke beleving. We vinden het daarbij onze verantwoordelijkheid om mensen niet alleen van de activiteiten en omgeving te laten genieten, maar om dat ook met respect voor de omgeving te doen.
 
Onze bedrijfscultuur:
Teamwork
E
nthousiasme
A
vontuurlijk
Milieubewust en maatschappelijk betrokken
       
Resultaatgericht
O
ndernemend (denken in mogelijkheden)
C
ollegiaal
K
waliteit
S
ervice
 
Snowbreaks, onderdeel van Rocks 'n Rivers, is een gecertificeerd organisatiebureau met ervaring sinds 1994. We zijn gespecialiseerd in wintersport- en bergsportreizen voor groepen van 10 tot 200 personen.

Ons team op het kantoor in Tilburg bestaat uit 10 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw wintersportreis. De uitvoering is in veilige handen bij één van onze projectleiders die samen met het instructeursteam van 60 enthousiaste instructeurs een succes maken van uw winter- of bergsportreis in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk of Zweden.

Met beleving, kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke aanpak als leidraad zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring in de bergen!   

 Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard