Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

1. Vragen over veiligheid:

* Hoe is de veiligheid geregeld?
Wij beschikken over een gedocumenteerd veiligheid(management)systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm en zijn aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) en de RECRON. Dit betekent dat er volgens vaste procedures wordt gewerkt, met alleen gekeurde materialen en dat de instructeurs van hoog niveau zijn.
Alle instructeurs beschikken over een EHBO-diploma en weten wat hen te doen staat als er een ongeluk gebeurt.

* Is er EHBO bij de activiteiten aanwezig?
Alle instructeurs beschikken over een EHBO-diploma, methodische en didactische vaardigheden en de specifieke buitensport kennis.
Daarnaast zijn er bij alle programma’s complete EHBO-pakketten aanwezig. En kleinere EHBO-pakketten voor activiteiten die ver uit elkaar liggen.  

* Hoe gevaarlijk zijn de activiteiten voor de deelnemers?
De deelnemers kunnen te allen tijde aangeven als ze een activiteit om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen uitvoeren. De activiteiten zijn ingedeeld in laag, midden of hoog risico activiteit, allen op beginnersniveau. Voor de hoog risico activiteiten leggen alle instructeurs een competentietest af. Veiligheid staat voorop bij Snowbreaks, waarmee de risico’s voor de deelnemers tot een minimum beperkt worden.


2. Vragen over ski / snowboard les en vrij skiën:


* Wat zijn de regels met betrekking op vrij skiën?
Inachtneming van de 10 FIS pisteregels. Daarbij op de door de organsatie aangewezen pistes en in een groep van minimaal 3 personen.

* Wat als mijn kind jonger dan 4 of ouder dan 12 is? Mag hij/zij dan alsnog meedoen met de groepslessen?Neem hiervoor contact met ons op.

* Wat als mijn kind / ik jonger dan 13 of ouder dan 17 is / ben? Mag hij/zijn dan mee met een wintersport voor jongeren?
Neem hiervoor contact met ons op.

* Hoe wordt de indeling van de lesgroepen geregeld?
Lesgroepen worden ingedeeld op ski / snowboardniveau. Hierbij wordt rekening gehouden met leeftijd en eventuele klantwensen.


3. Verzekering:

* Hoe ben ik verzekerd?
Indien er een ongeval plaatsvindt zal allereerst uw eigen zorgverzekering aangesproken worden. Waar deze verzekering niet dekt, wordt u aangevuld door de verzekering van Snowbreaks. Dit geldt eveneens voor materiële schade.

* Is een ongevallen verzekering altijd verplicht?
Een eis voor een TUV gecertificeerd bedrijf is dat er altijd een ongevallen verzekering in het programma is opgenomen. Dus ja, deze is verplicht en voor alle deelnemers afgesloten.


4. Weersomstandigheden:

* Wat wordt er gedaan als het slecht weer is?
Zolang bepaalde weersomstandigheden de veiligheid van de deelnemers niet in gevaar brengt, kan het programma doorgaan.
 Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard