Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Organisatie
Snowbreaks is met haar activiteiten vaak in de natuur en komt met allerlei verschillende mensen in contact. Het milieu en de maatschappij zijn dan ook twee belangrijke onderwerpen, waaraan Snowbreaks graag haar steentje bij wil dragen. Vandaar dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor ons een vanzelfsprekend en logisch gevolg is op de activiteiten.

Beleid
Om meer verantwoord met het milieu om te gaan, zijn voor alle bedrijfsprocessen richtlijnen opgesteld waardoor het milieu minder belast wordt. Zo wordt bij de inkoop van materialen gelet op de aanwezigheid van een keurmerk en wordt afval in zes fracties gescheiden. Verder zijn regels opgesteld voor energie-, water-, papierbesparing en vervoer. Het MVO beleid geldt niet alleen voor werkzaamheden op kantoor, ook instructeurs dienen zich hier aan te houden en wij vragen deelnemers om hierbij tijdens het evenement te helpen. Zo zorgen Snowbreaks en de klant sámen voor een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij!

MVO Nederland
Snowbreaks is partner van MVO Nederland, een snel groeiend netwerk van bedrijven, organisaties en mensen die actief zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiermee geeft Snowbreaks aan, dat het MVO ziet als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, een bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en kennis en ervaring van MVO deelt met andere organisaties en bedrijven die hier net mee beginnen.

Spieren voor Spieren
Het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' past naadloos bij de activiteiten die wij uitvoeren. Daarom is Rocks 'n Rivers een partnership aangegaan met de Stichting Spieren voor Spieren. De opbrengsten van de stichting komen ten goede aan onderzoek naar spierziekte en de verbetering van het diagnosetraject. Wij organiseren jaarlijks belangeloos de succesvolle Spieren voor Spierendag, waaraan kinderen met een spierziekte gratis kunnen deelnemen.

 

   Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard