Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Winteravontuur familiereis, Krokus Noord 2020, Zweden

Een compleet verzorgde familie reis vol avontuur en winteractiviteiten van 16 - 22 februari 2020. Een husky-sledetocht door de ongerepte natuur. lees meer »

Winteravontuur familiereis, Carnaval 2020, Zweden

Een compleet verzorgde familie reis vol avontuur en winteractiviteiten van 23 - 29 februari 2020. Een husky-sledetocht door de ongerepte natuur. lees meer »


Zoek je een wintersportreis die net even anders is? Ga dan voor een intense wintersportbeleving met de hele familie naar Zweden. Verrassend, kindvriendelijk en elke dag een unieke activiteit. Wintersport in Zweden is namelijk veel meer dan skiën alleen!

Zo staan onder andere op het programma een husky-sledetocht, sneeuwschoenwandeling, cross country langlauftocht en ijsvissen op één van de prachtige omliggende meren.

Ook in de avonden zijn er verschillende leuke activiteiten zoals een fakkeltocht, kampvuur en een sneeuwzeskamp. Optioneel voor een echte Scandinavische beleving : een saunabezoek met daarna een plons in een ijswak.

ACCOMMODATIE VÄRMLANDSGÅRDEN

Temidden van naaldbossen, aan een groot meer met fantastische uitzichten, liggen de vakantiehuizen van Värmlandsgården (Hagfors). Op het vakantiepark zijn 5 familie stuga's van 3 tot 7 personen met eigen voorzieningen. Er is een gezamenlijk gebouw met eetruimte, bar en een gezellige houtkachel. Er is ook een sauna en volop buiten speelruimte voor een sneeuwbalgevecht of sneeuwpoppen bouwen.

Alle reizen zijn op basis van volpension (ontbijtbuffet, lunchpakket en dinerbuffet. Er staat altijd gratis thee, koffie en ranja klaar.

Alle stuga's en de gezamenlijke ruimte zijn exclusief gehuurd door Snowbreaks. Deze reis is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Goed georganiseerde wintersport met kinderen naar Zweden

Een wintersport naar Zweden is een unieke ervaring. En dat kun je met een gerust hart overlaten aan Snowbreaks,. Wij zijn specialist en nemen de gehele organisatie op ons. We zorgen ook ter plaatse dat alles tiptop in orde is.
Waarom een wintersport met kinderen naar Zweden via Snowbreaks?

  • Compleet verzorgd  programma voor kinderen en ouders.
  • Volpension en de koffie/thee en ranja staat de hele dag klaar.
  • Nederlandstalige reisbegeleiding met veel ervaring.
  • Kindvriendelijke accommodatie in typisch Zweedse stuga's.
  • Unieke en verrassende activiteiten.
  • TÜV gecertificeerd en lid van VeBON.

Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard