Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Tirolerhof

Een hotel met traditie en charme geschikt voor bedrijfsgroepen tot 70 personen. Beleef een onvergetelijk wintersport bedrijfsuitje in Tirolerhof en krijg nieuwe kracht en positieve energie. lees meer »

Tirolerhof

Hanslerhof

Een stijlvol en traditioneel ingericht pension met de juiste gemütlichkeit. Gelegen in het centrum van Gerlos. lees meer »

Hanslerhof

Gasthof Hamberg

Een stijlvol en traditioneel ingericht pension met de juiste gemütlichkeit. Gelegen in Hart im Zillertal lees meer »

Gasthof Hamberg

Wie gaat skiën in Gerlos ontkomt niet aan de beruchte après-ski. Dit gegeven en het prachtige, uitgestrekte skigebied de Zillertal Arena, maken skiën in Gerlos zeer geschikt voor groepsreizen en bedrijfsuitjes. 
  
Ook voor families en andere groepen is Gerlos een zeer geschikt wintersportdorp. Er zijn meer dan genoeg voorzieningen voor kinderen, brede pistes voor beginners en veel uitdagende afdalingen voor gevorderden.


Skiën in Gerlos met Snowbreaks

Snowbreaks biedt wintersport bedrijfuitjes, skikampen voor scholen, wintersport met kinderen en wintersportvakanties voor speciale doelgroepen. Fun, veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. En om u het skiën in Gerlos zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal uitstekende accommodaties tot onze beschikking. Bovendien profiteert u bij Snowbreaks van:

  • Volledige Nederlandstalige reisbegeleiding.
  • Accommodaties van basic tot luxe.
  • Sneeuwzekere skigebieden.
  • Gediplomeerde ski- en snowboardleraren.
  • Hoogwaardige materialen via onze verhuurpartners ter plaatse.

Snowbreaks is TÜV gecertificeerd, lid van VeBON en aangesloten bij Garantiefonds VECTA. Neem gerust contact op voor meer informatie over skiën in Gerlos. Bekijk hieronder het actuele aanbod locaties in Gerlos.


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard