Bel ons 013 - 4684070 of mail info@snowbreaks.nl
Snowbreaks 8,4 8,4 10 0 195 beoordelingen
Scholen Bedrijven Families Bestemmingen

Bedrijfsuitje - Zell am See & Kaprun

100% sneeuwgarantie op de gletsjer van Kaprun en het sfeervolle skigebied van Zell am See. Ideaal voor een wintersport bedrijfsuitje voor groepen vanaf 25 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Zell am See & Kaprun

Bedrijfsuitje - Gerlos

'Dompel' u en uw collega's enkele dagen onder in een van dè wintersportplekken van Oostenrijk: Gerlos! Geschikt voor groepen vanaf 25 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Gerlos

Bedrijfsuitje - Sölden

Perfecte pistes, hoog gelegen en een zeer bruisend centrum. Gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje in Sölden voor groepen vanaf 30 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Sölden

Bedrijfsuitje - Schladming Dachstein

Ski WK-stad 2013. Perfecte pistes op vier aaneengesloten bergen met de grootste après-ski bar van Oostenrijk. Geschikt voor groepen vanaf 30 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Schladming Dachstein

Bedrijfsuitje - Neukirchen am Großvenediger

Een weekend lang verblijft u in dit wintersportdorp en kunt u de Oostenrijkse gemoedelijkheid echt opsnuiven. Bedrijfsuitje voor groepen vanaf 25 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Neukirchen am Großvenediger

Bedrijfsuitje - Ski Juwel

Wilt u een weekend skiën op korte reisafstand van Nederland? Dan is het Alpbachtal of Wildschönau een aanrader! Bedrijfsuitje voor groepen vanaf 30 personen. lees meer »

Bedrijfsuitje - Ski Juwel

Een avontuurlijk bedrijfsuitje wintersport naar Oostenrijk!

Wilt u met uw collega’s naar de Oostenrijkse sneeuw? Snowbreaks organiseert avontuurlijke bedrijfsuitjes wintersport in Oostenrijk voor groepen vanaf 30 personen, waarbij de nadruk ligt op wintersportbeleving met het gehele team. Al onze wintersport bedrijfsuitjes zijn perfect afgestemd op de locatie en zo samengesteld dat iedereen op eigen niveau kan deelnemen. 

Skiën en veel andere activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje wintersport in Oostenrijk

Naast de vele kilometers piste om te skiën in Oostenrijk organiseren we ook verrassend leuke andere winteractiviteiten, zoals sneeuwschoenwandelen, rodelen en een huttenavond. Heeft u een speciaal doel voor ogen met uw bedrijfsuitje in Oostenrijk? Een incentive wintersport behoort ook tot de mogelijkheden.
  
Hierboven ziet u onze bedrijfsuitjes wintersport in Oostenrijk. Onze enthousiaste instructeurs maken ook succes van uw shortski Frankrijk (Vogezen)bedrijfsuitje Winterberg of een personeelsuitje wintersport naar Zweden (Lapland).


Nieuwsbrief

  

Naam *

E-mailadres *


Snowbreaks, goed geregeld

 

Certificering

VebonTUV

 

Verantwoord Ondernemen

SpierenMVO

 

Partners

northfaceblizzard